Overslaan en naar de inhoud gaan

Inbouw Pelletkachels

Onze inbouw pelletkachels zijn zowel geschikt voor een nieuwe installatie als voor inbouw in bestaande haarden. In overeenstemming met de groene gedachte van Superior voldoen onze pellet inbouwmodellen aan de Ecodesign 2022-norm en zijn ze een uitstekende duurzame verwarmingsoplossing.

Technische details
Afbeelding
SCP 7 Superior

SCP 7

Afbeelding
Superior SCP 9

SCP 9

Afbeelding
Superior SCP 11

SCP 11

Afbeelding
Superior SCP 14 TH

SCP 14 TH

Inbouw pelletkachels: eigenschappen en afmetingen

Elke inbouw pelletkachel heeft schuifgeleiders die het uitnemen, het onderhoud en het laden van de pellets makkelijker maken. Bovendien kunt u met de sensor in het reservoir altijd de beschikbare brandstof in de gaten houden. Dankzij nieuwe technologie heeft u een moderne pellethaard. Er zijn met name twee functionele voordelen: de digitale muurdisplay om uw pellethaard te bedienen en u te waarschuwen wanneer de pellets in het reservoir het minimumniveau hebben bereikt, en de klokthermostaat om het in- en uitschakelen te programmeren. U heeft de keus uit pellethaarden met een variabel vermogen van 7 tot 11 kW, allemaal met mechanische ventilatie, een verwarmbaar volume van 120 tot 315 m2. Een uitgebreid assortiment accessoires biedt de mogelijkheid om de inbouwhaard naar wens te laten branden met een verbruik van minimaal 0,8 tot maximaal 2,6 kg pellets per uur. De pellet inbouwhaarden zijn beschikbaar in divesrse inbouwmaten.

Inbouw pelletkachels voor klassieke en moderne interieurs

Het gemak waarmee pelletkachels geïnstalleerd kunnen worden, betekent dat ze aan elke kamer aangepast kunnen worden. De gietijzeren deur is qua uiterlijk geschikt voor zowel klassieke als moderne pelletkachels. Of het nu gaat om een marmeren of betegelde vloer, schoon metselwerk of stucwerk, of gewoon een egale muur, onze pelletkachels passen in elke ruimte en bieden met hun brandende vlammen een unieke sfeer.
 

Hydro pelletkachel voor warm water

Een oplossing voor het leveren van warm water voor traditionele of vloerverwarmingssystemen, voor sanitair warm water en met de optie om thermische zonne-energie te integreren. Deze speciale pellet inbouwkachel heeft een transportsysteem die de verbranding optimaliseert en asresten tot 50% vermindert. De circulatiepomp geeft een hoog rendement en het toestel heeft eco-, energiebesparings- en antivriesfuncties. Net als bij conventionele pellet inbouwhaarden zijn de ventilator en schuifgeleiders standaard voor een optimaal comfort en gebruiksgemak.

Afbeelding
catalogo superior
Productcatalogus

Dankzij onze uitgebreide catalogus word je door de technische specificaties en unieke kenmerken van elk model geleid.

Je komt meer te weten over de verschillende brandstofopties, verwarmingsprestaties, veiligheidsfuncties en nog veel meer.

Elk detail is ontworpen om je te helpen de best geïnformeerde beslissing te nemen en een blijvende keuze te garanderen.