Overslaan en naar de inhoud gaan

Pellet CV-Systeem

Overweegt u een nieuwe verwarmingsketel te kopen, dan is een pellet cv-systeem een oplossing die het overwegen waard is. De pellet cv-systemen van Superior zijn zeer efficiënt en gemakkelijk te installeren. Onze cv-systemen met energieklasse A+ voldoen aan Ecodesign 2022 en kunnen in elk type systeem geïnstalleerd worden.

Technische details
Afbeelding
CPS 20 Superior

CPS 20

Afbeelding
CPS 26 Superior

CPS 26

Afbeelding
CPS 26 Superior

CPS 26 ACS

Afbeelding
Superior CPS 32

CPS 32

Pellet cv-systeem voor radiatoren en opslag van warm water

Een thermo pelletkachel produceert warm water voor zowel een traditioneel verwarmingssysteem als een vloerverwarmingssysteem. Bovendien kunnen versies met geïntegreerd sanitair warm water kit, dit water ook leveren. Als u al een systeem voor zonne-energie hebt en een aanvullende verwarmingsmethode overweegt, is een pellet cv-systeem een uitstekende oplossing om nog duurzamer met energie om te gaan. In feite kan pelletverwarming perfect worden geïntegreerd met zonneverwarming. Tot slot kunnen pellet cv-systemen worden aangesloten op de kamerthermostaat van het verwarmingssysteem in huis: een praktische en flexibele toepassing voor centrale verwarming.

Onze geavanceerde technologie zorgt voor duurzaamheid: de stalen constructie maakt het pellet cv-systeem volledig geïsoleerd, de homogeniteit van de materialen voorkomt galvanische corrosie en de transportband vermindert het volume van onverbrande rest-as. Al deze kenmerken dragen bij aan een hoog rendement.
 

Vermogen en capaciteit van een pellet cv-systeem

Een nieuwe verwarmingsketel moet altijd voldoen aan de basisvereisten voor voldoende verwarming. Onze pellet cv-systemen hebben een maximaal vermogen tussen 19,6 en 32 kW en zeer grote reservoirswaar tussen 58 en 72 kg pellets in kunnen. Elk Superior pellet cv-systeem is 140 cm hoog en 64 cm diep. Afhankelijk van het model is hij 56 of 70 cm breed.
 

Je verwarmingsketel vervangen: waarom kiezen voor pellets?

Als u voor pellets kiest, hebt u een milieuvriendelijk biomassa cv-systeem. Dit type verwarming heeft veel voordelen, niet alleen voor meer duurzaamheid, maar ook voor uw comfort in huis. Dankzij de wifi-module kunt u uw cv-systeem ook op afstand bedienen. Met de Superior kachels heeft u ook het gemak van het exclusieve gepatenteerde roterende reinigingssysteem: met één druk op de knop heb je jezelf veel werk bespaard, dat is wat wij gemak noemen.

Afbeelding
catalogo superior
Productcatalogus

Dankzij onze uitgebreide catalogus wordt u door de technische specificaties en unieke kenmerken van elk model geleid.

Je leert over verschillende brandstofopties, verwarmingsprestaties, veiligheidsmaatregelen en nog veel meer.

Elk detail is ontworpen om je te helpen de best geïnformeerde beslissing te nemen en een blijvende keuze te garanderen.